Znižano!

Vgradna pečica SETBIE35300XP+HII64500FHT Beko

1.010,87

  • VRSTA VGRADNE PEČICE:Piroliza
  • Upravljanje:elektronsko
  • Upravljanje:LED prikazovalnik
  • Razred energij. učinkovitosti:A
  • Število programov:8
  • VRSTA PEČENJA:večfunkcijsko
  • ZASTEKLITEV VRAT:trojna
  • Garancija – delete:5 let
ali
42,53 € x 24
82,21 € x 12
161,63 € x 6
+ 100€ polog
Obrestno financiranje
42,53 € x 24 mesecev
82,21 € x 12 mesecev
161,63 € x 6 mesecev
320,48 € x 3 meseci
22,74 € x 48 mesecev
29,32 € x 36 meseci

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Ni na zalogi

Šifra: 596411 Kategorija:

Opis

Pečica Beko, BIE35300XP
Pirolitično samo-čiščenje
Uradni partner vseh, ki ne marate drgnjenja
Se iz vaše pečice kadi in širi neprijeten vonj? To pomeni, da morate zavihati rokave in se lotiti čiščenja. Toda to lahko hitro spremenite. Predstavljamo vam pirolitično samo-čiščenje, ki zagotavlja popolno čiščenje težko dostopnih delov notranjosti. Izbirate lahko med 120 minutnim postopkom čiščenja, ki je namenjen čiščenju trdovratne umazanije, pri manj umazani pečici pa se lahko odločite za 90 minutni ekološki pirolitični postopek, s katerim boste privarčevali do 25 odstotkov energije*. Med postopkom čiščenja se notranjost pečice segreje do 480 °C, kar umazanijo pretvori v prah. Vse, kar morate po končanem postopku storiti, je, da z vlažno krpo brez uporabe čistilnih sredstev obrišete ostanke.
Funkcija hitrega segrevanja Funkcija hitrega segrevanja je bila zasnovana za prihranek časa. Pri tej nastavitvi se za hitro predsegrevanje hkrati aktivirajo vsi elementi segrevanja. Pečica se segreje do 35 % hitreje kot pri standardnih funkcijah. Ko pečica doseže želeno temperaturo, se samodejno preklopi na prednastavljeni način peke.
Halogenska osvetlitev
Uradni partner ponosnih pekov
Najprej ste moko presejali, pripravili vse sestavine in zatem zgnetli testo do popolnosti. Seveda si želite ogledati svojo kreacijo, ki v pečici vzhaja. Da bi vam olajšali pregled nad peko smo v levi kot notranjosti pečice dodali nove halogenske luči, tako da zdaj z lahkoto opazite vse spremembe na svoji mojstrovini. Navsezadnje se prvi ugriz naredi z očmi.
Indukcijska kuhalna plošča Beko, HII64500FHT
Tehnologija IndyFlex™
Uradni partner več je, boljše je
Nekateri kuharji menijo, da več pomeni tudi boljše. Radi kuhajo za vse svoje prijatelje na enkrat, kar pomeni, da je na kuhalni plošči vedno nepopisna gneča. Kuhalna plošča IndyFlex™ ponuja nastavitev kuhališča po svojih željah, saj omogoča večjo prilagoditev prostora in površine kuhališča. Dve kuhalni območji se lahko združita v eno ali več večjih kuhalnih območij. Ne glede na to, ali pripravljate ogromnega lososa ali velikanski lonec špagetov, bo na kuhalni plošči vedno dovolj prostora za vse vaše mojstrovine. Kar pa bo seveda osrečilo tudi vse vaše goste.
Več o vgradni pečici si lahko preberete tukaj              
Upravljanje z dotikom – Touch & Slide
Uradni partner – nežnih gibov
Če med kuhanjem radi zaplešete svoj skrivnostni ples, bodo od zdaj naprej poleg vaših nog plesali tudi prsti. Prepustite se nežnemu upravljanju z dotikom – Touch & Slide in uživajte z drsenjem čez 19 stopenj nastavitev ravni kuhanja. Časovnik omogoča popoln nadzor nad kuhališčem, vam pa tudi nad dogajanjem izven kuhinje.
Ojačevalnik – Booster
Uradni partner hitrih življenjskih premikov
Če si želite hitrih življenjskih premikov potrebujete pravo orodje. S funkcijo Beko Booster lahko prihranite dragocene minute, saj se kuhalno območje po vaši izbiri v trenutku segreje na najvišjo temperaturo. Kuhanje je tako veliko hitrejše, vam pa bo ostalo dovolj časa in energije za ostale pomembne opravke.
 
Več o kuhalni plošči si lahko preberete tukaj

Brand

BEKO