Znižano!

Vgradna pečica OIE22501XP Beko

539,99 496,79

  • VRSTA VGRADNE PEČICE: Piroliza
  • UPRAVLJANJE: z gumbi
  • Razred energij. učinkovitosti: A+
  • VRSTA PEČENJA: ventilacijsko
  • ZASTEKLITEV VRAT: štirikratna
  • Garancija – delete: 5 let

Ni na zalogi

Šifra: 524479 Kategorija:

Opis

Pirolitično čiščenje S tem postopkom boste odstranili vso umazanijo, ki se dlje časa nabira v pečici. Pirolitične pečice znamke Beko vam bodo pomagale pri čiščenju težko dostopnih delov v notranjosti pečice. Med 120-minutnim pirolitičnim čiščenjem se notranjost pečice segreje na izjemno visoko temperaturo in umazanijo pretvori v prah. Vse, kar morate narediti je, da z vlažno krpo in brez čistilnih sredstev obrišete ostanke. Pri manj umazanih pečicah lahko uporabite 90-minutni ekološki pirolitičen postopek, s katerim boste privarčevali 25 % energije.
Odmrzovanje Vklopi se ventilator, ki sproži kroženje zraka v pečici in v samo nekaj minutah izvede odmrzovanje.
Ventilacijska peka   Krožeči grelec in ventilator omogočata peko več različnih jedi hkrati in pri tem preprečita mešanje vonjev ali okusov. Hkrati lahko pečete do tri različne jedi z enakimi ali podobnimi nastavitvami temperature.
Ohranjanje toplote Funkcija za ohranjanje toplote ohranja toploto jedi in omogoča segrevanje krožnikov ali skodelic pred strežbo, prav tako pa tudi pripravo jogurta ter vzhajanje testa. Temperaturo lahko v intervalih po 5°C nastavite med 40°C in 100°C.
Uporaba žara Odlično za peko zrezkov, klobas, obloženih kruhkov in rib.
Peka s pomočjo ventilatorja (statična peka in ventilator)   Poteka tako, da toploto, ki jo ustvarita zgornji in spodnji grelec, ventilator enakomerno porazdeli po pečici. To zagotavlja, da se hrana enakomerno zapeče v krajšem času.

Brand

BEKO


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pandel57/public_html/wp-content/themes/storecommerce/woocommerce/content-single-product.php on line 186