Pečica in plošča set SETOIM25901X+HII64500FT Beko

1.429,99

  • VRSTA KUHALIŠČA: indukcijsko
  • VRSTA VGRADNE PEČICE: vgradna pečica
  • Število kuhališč: 4
  • UPRAVLJANJE: Direct Touch/drsnik
  • Razred energij. učinkovitosti: A++
  • VRSTA PEČENJA: 3D sistem
  • Garancija – delete: 5 let

Ni na zalogi

Šifra: 523325 Kategorija:

Opis

PEČICA Barvna navodila za pripravo jedi Beko InnovaChef prikaže vse podatke, ki jih potrebujete: sestavine, navodila za pripravo, izbiro priporočenega postopka pečenja, temperaturo in čas priprave. Vi samo izberete jed, ki jo želite pripraviti, in na zaslonu se vam prikažejo navodila po posameznih korakih, kar vam ričara popolnoma enostavno in edinstveno kuharsko izkušnjo.
Z USB priključkom dodajte svoje vsebine Beko InnovaChef vam ponuja pametne in funkcionalne rešitve. Priključek USB vam omogoča, da na pečico naložite družinske fotografije ali recepte vaših najljubših jedi.
Nagrajena pečica za vaš dom Pečica Beko InnovaChef je bila nagrajena na dveh mednarodnih natečajih v kategorijah oblikovanja, prednosti izdelka, inovacije, uporabniškega udobja in ekologije.
Steklena vrata za preprosto čiščenje Vsak prostostoječi štedilnik Beko je opremljen s popolnoma steklenimi vrati, ki so preprosta za čiščenje. Vrata so iz popolnoma steklene plošče in so na notranji strani brez vijakov, kar omogoča preprosto čiščenje.
Mehko zapiranje vrat Vrata pečice se zahvaljujoč novim tečajem gladko in mehko zapirajo.
Oleofobna nanotehnologija Nanotehnologija oleofobne zaščite na steklih vrat vgradnih pečic omogoča enostavno čiščenje. Zahvaljujoč oleofobni nanotehnologiji vam bodo vgradne pečice Beko prihranile čiščenje oljnih madežev. Ker ne boste več potrebovali dragih čistilnih sredstev, boste prihranili denar ter porabili manj časa in truda za čiščenje. Zadostuje le, da vrata pečice po 20. peki preposto očistite z blagim čistilom in obrišete z mehko krpo. Tako boste vrata pečice ohranili čista več let, ob tem pa prihranili čas in denar.
Velika prostornina Ne glede na standardne mere, ima 65 l pečica Beko najbolj prostorno notranjost v svojem razredu. Tako boste lahko pripravili veliko pojedino za celotno družino in prijatelje. Pečica je primerna za velike družine in vse, ki želijo popolnoma izkoristiti 60 cm široko standardno vgradno pečico.
Funkcija hitrega segrevanja Funkcija hitrega segrevanja je bila zasnovana za prihranek časa. Pri tej nastavitvi se za hitro predsegrevanje hkrati aktivirajo vsi elementi segrevanja. Pečica se segreje za 35 % hitreje kot pri standardnih funkcijah. Ko pečica doseže želeno temperaturo, se samodejno preklopi na prednastavljeni način peke. KUHALNA PLOŠČA
Prednost indukcijske plošče HII64500FT je funkcija Flex . To pomeni, da lahko poljubno izbirate velikosti kuhalne površine. Dve ločeni grelni površini se združita v eno večje kuhališče, na katerem se lahko razporedi več posodi hkrati ali podologovat pečak. Senzor zazna pozicijo in velikost posode ter na njeno dno osredotoči segrevanje, ki se natančno prilagodi celetnemu dnu. Hitro in enostavno čiščenje Glede na to, da steklokeramična plošča sama po sebi ni ogrevana, lahko morebitne madeže, ki nastanejo na plošči, enostavno očistite, saj se ne zapečejo na površino.
Indukcijsko kuhališče Kuhanje z indukcijo je najvarnejši, najhitrejši in zaradi manjših izgub tudi najvarčnejši način kuhanja. Vročina nastaja le na dnu lonca ali ponve. Kuhalna površina se segreva posredno in bistveno manj kot pri ostalih tehnologijah. Na ta način je preprečena možnost, da bi se sestavine, ki bi med postopkom kuhanja padle na kuhalno ploščo, prijele in zažgale. Indukcijsko kuhališče samodejno zazna, da je na njem posoda in kakšna je površina njenega dna, kateremu ustrezno prilagodi grelno območje, okoli katerega odvečno segrevanje ne nastaja. Po končanem postopku kuhanja, ko je posoda odstranjena, se grelno območje v trenutku preneha segrevati.
Upravljanje z dotikom – Touch & Slide Zahvaljujoč najnovejši in najučinkovitejši kuhalni tehnologiji, ki je trenutno na voljo, imajo indukcijska kuhališča z upravljanjem na dotik 19 različnih stopenj za posamezno kuhalno mesto in omogočajo, da lahko z upravljanjem na dotik individualno nastavite temperaturo posameznega kuhalnega mesta. Pri jedeh, za katere iz izkušenj veste, kako dolgo se kuhajo, lahko na vsakem kuhališču posebej enostavno nastavite čas priprave. Po preteku le-tega se kuhališče samodejno izključi, na kar vas opozori tudi zvočni signal.

Brand

BEKO


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pandel57/public_html/wp-content/themes/storecommerce/woocommerce/content-single-product.php on line 186