Znižano!

SONY XR-85X95J

4.304,96

Spoznajte, kakšen je lahko pravi televizor, èe v lepi zasnovi z neopaznim robom združite plošèo Full Array LED in naš procesor Cognitive Processor XR™, tako da je v središèu vašega pogleda slika.

ali
189,12 € x 24
101,10 € x 48
130,40 € x 36
+ 100€ polog
Obrestno financiranje
189,12 € x 24 mesecev
101,10 € x 48 mesecev
130,40 € x 36 meseci

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Ni na zalogi

Šifra: XR85X95JAEP Kategorija:

Opis

XR Picture – Uživajte v globokih, naravnih in lepih slikah z vseh kotov ob minimalnem svetlobnem odsevu. Naš revolucionarni procesor z analizo èloveške perspektive v trenutku navzkrižno analizira in optimizira veè sto tisoè elementov. Skupaj z našo plošèo Full Array LED ta tehnologija zagotavlja izjemno realistiène slike, polne resniènega kontrasta.

Barve XR – Uživajte v naravnih barvah, ki so všeè èloveškim oèem. Po zaslugi procesorja Cognitive Processor XR™ ima naš edinstveni zaslon dostop do širše barvne palete in lahko reproducira vsako posamezno barvo s finimi odtenki iz resniènega sveta. Z razširjenimi odtenki in nasièenostjo so na cvetlicah opazne živahne sence ter realistiène teksture. Celo blede barve so videti resniène.

XR Triluminos Pro™ – Ta televizor, ki ga poganja naš procesor Cognitive Processor XR, reproducira barve tako, da so ljudem všeène. Zaradi izboljšanega razpona odtenkov in nasièenosti je vidna širša barvna paleta, sence so naravne, podrobnosti pa natanène celo v temnih prizorih.

Kontrast XR – Prepustite se osupljivemu kontrastu, kot v resniènem življenju. Naš procesor Cognitive Processor XR navzkrižno analizira podatke, s èimer izboljša slike na enak naèin, kot èloveško oko izostri naravne barve in globino. S tehnologijo XR Contrast Booster so svetla obmoèja svetlejša, temna pa temnejša – nobena podrobnost ni veè ne zakrita s senco ali izgubljena zaradi prekomerne osvetlitve.

XR Contrast Booster 10 – Z natanèno uravnavo izhoda svetlobe po celotnem obmoèju zaslona, z zameglitvijo nekaterih obmoèij in osvetlitvijo drugih, XR Contrast Booster prilagodi svetlost izrazitejših sijoèih odtenkov in osenèenih èrnih odtenkov. Ker so svetla obmoèja svetlejša, temna pa temnejša, so prizori zaradi dodatnih globine in podrobnosti videti resniènejši.

XR HDR Remaster – S tehnologijo XR HDR Remaster ta televizor zaznava posamezne objekte na zaslonu, analizira njihovo barvo in prilagodi kontrast, da so slike še resniènejše. S predmetno usmerjeno obdelavo, ki jo omogoèa BRAVIA XR™, natanènost z dodatnim prilagajanjem odtenkov, nasièenosti, svetlosti, vektorja gibanja, pasovne širine in še veè dosega povsem novo raven. Rezultat so izjemno realistièni prizori z veèjo globino, resniènimi teksturami in naravnimi barvami.

XR Clarity – Ne glede na vsebino ali vir boste v razvedrilnih vsebinah uživali v loèljivosti blizu 4K s tehnologijo višanja loèljivosti na 4K za XR. Naš procesor Cognitive Processor XR obdela ogromno kolièino podatkov, pri èemer pametno poustvari izgubljene teksture in podrobnosti, zato so slike realistiène. Uživajte ob pogledu na podrobnosti, kot so naravno loèene dlake živalskega krzna in ostro izrisane skale.

Višanje loèljivosti na 4K za XR – Po zaslugi našega procesorja Cognitive Processor XR ta televizor dva signala 2K približa resnièni kakovosti 4K, zato so vsebine ob potopitvenem gledanju videti neverjetno resniène. Tehnologija višanja loèljivosti na 4K za XR dostopa do ogromne kolièine podatkov in jih uporabi za analizo vzorcev in prizore ter poustvarjanje finih podrobnosti.

4K XR Super Resolution – XR Super Resolution zazna posamezne objekte v sliki in virtualno reproducira teksture resniènega sveta na zaslonu. Naš procesor v televizorju BRAVIA XR natanèno analizira in obdela podatke, da omogoèi slike 4K z loèljivostjo, ki za štirikrat presega Full HD, zato je v prizorih veè resniènih podrobnosti in tekstur.

4K XR Smoothing – Tehnologija XR Smoothing med predvajanjem vsebine ustvari enakomerne in naravne slike v loèljivosti 4K brez pojavljanja “trakov”, do èesar lahko pride pri drugih televizorjih. Za reprodukcijo prizorov je na voljo veè tisoè odtenkov, senc in barvnih stopnjevanj, zato so videti neverjetno resnièno.

XR Motion – Spremljanje športnih dogodkov in akcijskih prizorov je odslej še boljše. Naš procesor Cognitive Processor XR s tehnologijo XR Motion Clarity™ navzkrižno analizira podatke za zagotavljanje brezhibnih, jasnih in èistih akcij brez zameglitev.

XR Motion Clarity – Na nekaterih zaslonih se zdi, da se športni prizori in prizori s hitrimi akcijami predvajajo zamegljeno. Z najnovejšo tehnologijo LED XR Motion Clarity™ je vse prikazano gladko, svetlo in èisto. Pod nadzorom je vsak posamezni ‘utrip’, njegovo trajanje je optimizirano, svetlost pa po potrebi izboljšana, tako da ne zamudite nièesar.

X-Anti Reflection – Zaradi odseva na zaslonu je v svetlih prostorih vèasih težko gledati temne filme. X-Anti Reflection zmanjša blešèanje zaradi sonène svetlobe ali svetlobe luèi, zato so èrnine v svetlih pogojih èiste in lahko brez motenj uživate v èistih slikah.

X-Wide Angle™ – Zdaj lahko televizor gledate od strani z enakim užitkom kot s sredine. Sonyjeva izvirna optièna zasnova za upravljanje svetlobe z osvetlitvijo ozadja s plošèo X-Wide Angle zagotavlja, da barve ostanejo pristne ne glede na položaj pri gledanju.

4K/120 slièic/s – S televizorjem BRAVIA boste blesteli v igrah. S HDMI2.1 v združljivih igricah dosežete hitrost 120 slièic/s, kar vam daje prednost pri streljanju, športnih dejavnostih in visokozmogljivih igrah z akcijami, ki se takoj predvajajo na zaslonu. Uživali boste tudi v izjemno gladkem igranju ob zmanjšani zakasnitvi pri vnosu (manj kot 8,5 ms) s 4K/120 slièic/s in namenskim igralnim naèinom.

XR Sound Position – XR Sound Position zagotavlja pristen zvok slike ter zvoèno izkušnjo, usklajeno z našim dojemanjem sveta. Z visokotonci za pozicioniranje zvoka v tem televizorju BRAVIA XR Full Array LED TV se zvok natanèno ujema s prizori na zaslonu, kar ponuja popolno potopitveno doživetje.

Acoustic Multi-Audio™ – Naša tehnologija Acoustic Multi-Audio™ vkljuèuje visokotonce za pozicioniranje zvoka, s èimer je zagotovljeno, da visokofrekvenèni zvoki prihajajo s pravega mesta v prizoru, natanèno z mesta dogajanja. Sprednji zvoèniki in integrirani globokotonec poskrbijo za èist zvok in mogoène nizke tone, v katerih boste uživali, ne glede na to, kam ste namestili televizor. Loèen nadzor neodvisnih ojaèevalnikov zagotavlja natanèno upravljanje pozicioniranja zvoka teh zvoènikov v visokotonskih obmoèjih, s èimer se izboljša zvoèni tlak in stabilnost za veèji realizem.

Acoustic Center Sync – Uživajte v kinematografskem zvoku v udobju svojega doma. Acoustic Center Sync optimizira izhod zvoka iz televizorja in zvoèniški modul za boljšo zvoèno doživetje. Preprosto povežite televizor BRAVIA s Sonyjevim zvoèniškim modulom in prisluhnite izjemno razloènim dialogom, vokalom in instrumentom, katerih zvok prihaja neposredno z zaslona z odliènim prostorskim zvokom visoke kakovosti.

XR Surround – S televizorji BRAVIA XR so vse vsebine, ki jih gledate, obogatene s pristni prostorskim zvokom. XR Surround ustvari prostorski zvok, ki prihaja s strani in od zgoraj, zato lahko doživite 3D-zvok brez zvoènikov v stropu ali zvoènikov, ki so usmerjeni navzgor.

Višanje loèljivosti prostorskega zvoka 3D – Po zaslugi naše tehnologije obdelave signala BRAVIA XR ta televizor reproducira veèdimenzijski zvok, zato lahko ponudi popolno potopitveno doživetje. Prostorski zvok vas bo obdal z vseh strani, ne le z leve ali desne, temveè tudi od zgoraj navzdol. S tehnologijo višanja na prostorski zvok 3D se boste lahko prepustili vznemirjenju kinematografske kakovosti najnovejših zvoènih formatov, kot je Dolby Atmos®, v zavetju svojega doma, obenem pa boste uživali v vertikalnem prostorskem zvoku z vsebinami, ki niso združljive s tehnologijo Dolby Atmos.

Google TV – V svojih storitvah pretakanja prebrskajte veè kot 700.000 filmov in televizijskih nanizank, ki jih najdete na enem mestu, razvršèene po temah ter žanrih glede na to, kaj vas zanima.1314

Glasovno iskanje – Z moèjo svojega glasu lahko priljubljeno vsebino najdete hitreje kot kadar koli doslej. S funkcijo glasovnega iskanja vam ni veè treba zapleteno iskati ali utrudljivo tipkati – dovolj je, èe vprašate.

Deluje z Apple AirPlay/Apple HomeKit – Z Apple AirPlay pretakate video in zvok v televizor neposredno iz naprave iPhone, iPad ali Mac. Glejte filme in oddaje iz aplikacije Apple TV, priljubljenih aplikacij ali celo brskalnika Safari. Delite svoje fotografije z vsemi v prostoru.

Chromecast built-in – Chromecast omogoèa pretakanje najljubših videoposnetkov, iger in aplikacij iz mobilne naprave s polno kakovostjo v vašo storitev Chromecast, vgrajeno v televizor. Ko želite v vsebinah, ki jih imate radi, uživati v popolnosti, je dovolja, da tapnete enega od gumbov za pretakanje (Cast) na zaslonu sistema Android ali iOS. Pretakajte vsebine, nato pa nadaljujte z brskanjem v telefonu ali tablici.16

Pameten daljinski upravljalnik – Vse povezane naprave lahko upravljate z našim pametnim daljinski upravljalnikom. Dostop z enim gumbom do storitev videa na zahtevo v nekaj sekundah zapolni vaš prostor z oddajami in filmi.

Daljinski upravljalnik z osvetljenim ozadjem – Vrhunsko zasnovan daljinski upravljalnik iz brušenega aluminija s tanko površino vzbudi lep obèutek v dlaneh in se zlije z opremo vaše dnevne sobe. Zaradi integrirane osvetlitve ozadja lahko vidite tipke v temi, kar je odlièno, ko želite med noènim gledanjem filmov spremeniti glasnost ali nastavitve.

Trismerno veèpozicijsko stojalo – S trismernim veèpozicijskim stojalom lahko izbirate med standardno nastavitvijo, ko je slika v središèu vašega pogleda, ozko nastavitvijo za ožje police in nastavitev z zvoèniškim modulom za idealno postavitev zvoènega sistema.

Neopazen rob – Ta televizor z dizajnom brez roba izžareva minimalistièen in prefinjen videz, ki poudarja tisto, kar je pomembno – sliko.

Upravljanje kablov – Kabli so lepo skriti na držalih, zato ni nobenega zapletanja, televizor pa je od spredaj, zadaj in od strani videti lep in urejen.

Oprema dnevne sobe – Z našim konceptom opreme dnevne sobe postane vaš televizor nepogrešljiv del dnevnega prostora, saj na zaslonu ponuja prikaz umetniških del, osebnih fotografij, razliènih tem ohranjevalnika zaslona ter funkcij ure.

Svetlobni senzor – Na zaslonih obièajnih televizorjev svetlost ostaja nespremenjena ne glede na svetlobo v prostoru, zato so slike pretemen ali presvetle. Svetlobni senzor v tem televizorju optimizira svetlost slike glede na pogoje v prostoru tako, da poveèa svetlost v svetlih in jo zmanjša v temnih prostorih in ponudi odlièen prikaz.

Acoustic Auto Calibration – Ta televizor zazna vaš položaj, ne glede na to, kje sedite, in optimizira zvok tako, da je kakovost zvoka enaka, kot bi sedeli pred televizorjem. Zvok se lahko spremeni glede na okolišèine v prostoru. Zavese na primer absorbirajo zvok, medtem ko lahko predmeti pred televizorjem motijo pot zvoka, zato je zvok, ki ga slišite, lahko slabši. Ta televizor zazna predmete in reproducira zvok, ki je izboljšan in optimiziran glede na prostor.

Netflix Calibrated Mode – Ta naèin je posebej oblikovan za izvirne vsebine Netflix in za prikaz enako kakovostne slike na televizorju kot v studijski razlièici. Z naèinom Netflix Calibrated Mode sta ohranjena avtorjeva vizija in namen.

IMAX Enhanced – Ta Sonyjev pametni televizor 4K podpira tehnologijo IMAX Enhanced, kar pomeni, da je optimiziran za sliko in zvok visoke loèljivosti. Doživite pristnejše domaèe razvedrilo s slikovnim naèinom IMAX Enhanced, ki izkorišèa vse prednosti vsebin, obdelane s tehnologijo IMAX Enhanced.

Dolby Vision® in Dolby Atmos® – Predajte se kinematografskim užitkom doma. S tehnologijo Dolby Vision® prizori oživijo pred vašimi oèmi in so videti realistièno, Dolby Atmos® pa zapolni prostor s potopitvenim prostorskim zvokom.

BRAVIA CORE™ – Vkljuèenih je ogromno filmov, ki èakajo na vas. S tehnologijama Pure Stream ter IMAX Enhanced v televizorjih BRAVIA XR so vse vsebine, ki jih gledate, predstavljene z osupljivo sliko in ekspresivno kakovostjo zvoka.

Povezljivost Bluetooth – Povežite svoj televizor z napravami, združljivimi s tehnologijo BLUETOOTH®, in uživajte v razvedrilnih vsebinah brez žiène povezave. Povežite svoje slušalke Bluetooth s televizorjem BRAVIA ter uživajte v TV-oddajah in glasbenih vsebinah s svojega najljubšega mesta – brez motenj ali prekinitev.

Brand

sony