SONY KDL-50WF660

519,99

Vse vsebine, ki jih gledate, so prikazane jasneje in ostreje, zato so v tem televizorju HDR Full HD z dostopom do storitve YouTube z enim gumbom tudi bolj zabavne. Prepustite se razvedrilu, ki jih ponujajo slike loèljivosti Full HD z neverjetnimi podrobnostmi, izboljšanimi z višanjem loèljivosti s tehnologijo X-Reality PRO™.

ali
24,15 € x 24
46,69 € x 12
91,79 € x 6
Obrestno financiranje
24,15 € x 24 mesecev
46,69 € x 12 mesecev
91,79 € x 6 mesecev
182,01 € x 3 meseci
12,91 € x 48 mesecev
16,65 € x 36 meseci

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Ni na zalogi

Šifra: KDL50WF660BAEP Kategorija:

Opis

Full HD za veèjo jasnost in veè podrobnosti – Doživite èudovite podrobnosti, kontrast in teksturo, ki jo zagotavlja Full HD 1080p. Z loèljivostjo slike 1920 x 1080 slikovnih pik Full HD zagotavlja petkrat veè podrobnosti kot jo standardna loèljivost slike. Vse, kar gledate, je videti ostrejše in razloènejše, bolj naravno, pri èemer je šuma kar najmanj, uèinek pa je kar najveèji.

X-Reality™ PRO za ponovno odkrivanje podrobnosti – X-Reality PRO zviša loèljivost vsake slikovne pike za izjemno jasnost Full HD. Analizira slièice in prizore uskladi z zbirko slikovnih podatkov, da izboljša kakovost slike in zmanjša šum. Arhitektura stavb razkriva dodatne podrobnosti.

Odkrijte vrhunske razvedrilne vsebine HDR – S tem televizorjem lahko izkusite vznemirljivost oddaj in filmov, ki jih ponujajo živahne podrobnosti v loèljivosti HDR. Omogoèa obdelavo razliènih oblik HDR, med drugim HDR 10 in Hybrid Log-Gamma.

Uživajte v igranju iger HDR s konzolo PlayStation® – Televizor HDR za igranje iger je popoln partner za konzole PlayStation®4 in PlayStation®4 Pro. Prepustite se odzivnemu in zabavnemu igralnemu doživetju z otipljivimi teksturami in intenzivnimi živahnimi barvami.

Takojšen dostop do storitve YouTube™ z enim klikom – Pojdite neposredno v YouTube in uživajte ob vseh svojih priljubljenih videoposnetkih. Televizor s podporo za internet, ki vkljuèuje YouTube in gumb za YouTube na daljinskem upravljalniku za lažje brskanje, ponuja izjemno hiter dostop do ogleda videoposnetkov.

Ustvarjen za poslušanje: ClearAudio+ – Poskrbite, da bo zvok enako pristen kot slika. ClearAudio+ natanèno prilagodi zvok televizorja za pristno doživetje zvoka, ki vas obkroža. Pri vseh vsebinah boste glasbo, govor in prostorske uèinke slišali jasneje in natanèneje.

Pametnejša izkušnja uporabe pametnega telefona – Vse priljubljene vsebine prenesite v pametni telefon ali na gonilnik USB ter uživate v izjemno lepem podrobnem prikazu teh vsebin na velikem televizijskem zaslonu. S pametno funkcijo “Vstavi in poženi” lahko v veè napravah zlahka daste v skupno rabo videoposnetke, fotografije in glasbo.

Iz pametnega telefona v televizor: izboljšano brskanje po spletu s povezovanjem prek vrat USB – Povezovanje prek vrat USB vam omogoèa, da za dostop do spletnih vsebin in njihovo raziskovanje v televizorju izkoristite mobilno omrežje v pametnem telefonu.

Ozek okvir aluminijastega videza – Zaslon obdaja tanek, ozek okvir, ki kar najbolj poveèa vidno polje. Okvir s površino, podobno aluminijasti, naredi ta televizor eleganten in prefinjen.

Upravljanje kablov – Kable skrijte v stojalo in jih pritrdite s priloženim držalom za kable.

Sprednji del brez kablov – Kable iz digitalnih sprejemnikov ali predvajalnikov Blu-ray skrijte znotraj edinstvenega stojala.

Z Motionflow™ XR je slika vedno tekoèa – Uživajte v tekoèih in ostrih podrobnostih tudi pri hitrih prizorih s tehnologijo Motionflow™ XR. Ta inovativna tehnologija ustvarja in vstavlja dodatne slièice med izvirne. Primerja kljuène vidne dejavnike pri zaporednih slièicah, nato pa predvidi manjkajoèe dogajanje v zaporedjih. Nekateri modeli celo dodajo èrno slièico za nezamegljen, kinematografski pogled.

DSEE obnovi podrobnosti digitalne glasbe – Internetni videoposnetki nizke loèljivosti, TV-oddaje in druge moèno stisnjene zvoène datoteke vèasih niso ravno najprijetnejše za ogled. Pri stiskanju digitalnih zvoènih vsebin se velika kolièina informacij izgubi. S tehnologijo Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) se izgubljene frekvenène komponente (še posebej visokofrekvenène) obnovijo na naravni zvok, ki da obèutek širšega zvoènega spektra.

Clear Phase za tekoèe in uravnotežene frekvence – BRAVIA™ uporablja zmogljiv raèunalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvoènika. To poène z »vzorèenjem« frekvence zvoènikov z veèjo natanènostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvoènika ter zagotavljajo èist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc.

Kinematografski zvok S-Force Front Surround – Uživajte v pristnem zvoku, ki vas potegne v osrèje dogajanja. S-Force Front Surround posnema, kako možgani povezujejo vire zvoka za primerno glasnost, èasovno zapoznitev zvoka in spekter zvoènih valov – samo s kanali levih in desnih zvoènikov. Z naravno reprodukcijo tridimenzionalnih zvoènih polj lahko uživate v bogatem zvoku vrhunske loèljivosti v širšem obmoèju poslušanja.

Televizor spremenite v digitalni snemalnik: Snemanje na trdi disk USB – Shranite najljubše TV-oddaje na zunanji trdi disk USB, da boste lahko v njih uživali kadarkoli. Digitalne oddaje lahko neposredno ali s èasovnikom snemate na katerikoli trdi disk USB z zmogljivostjo do 2 TB. Med gledanjem oddaje preprosto pritisnite REC za zaèetek snemanja, ki se bo po koncu programa samodejno prekinilo.

Brand

sony