SONY KDL-43WE750B

499,99

ZASLON TRILUMINOS™ – Življenjski prizori, razkriti z dodatnimi barvami. Oglejte si živahne barve iz resniènega življenja, ki so vsepovsod. Televizorji z zaslonom TRILUMINOS predvajajo veèjo paleto barv, saj zvesto reproducirajo vse sence in barvne odtenke cvetnih listov.

ali
22,33 € x 24
43,17 € x 12
84,86 € x 6
Obrestno financiranje
22,33 € x 24 mesecev
43,17 € x 12 mesecev
84,86 € x 6 mesecev
168,26 € x 3 meseci
11,94 € x 48 mesecev
15,40 € x 36 meseci

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Ni na zalogi

Šifra: KDL43WE750BAEP Kategorija:

Opis

Zaslon TRILUMINOS™: Dodatne barve, dodaten sijaj – Veè je barv, bolj resnièna je vsebina. Zaslon TRILUMINOS™ s posebej razvito osvetlitvijo zaslona izbirno povezuje barve po širokem spektru, tako da prefinjene barve ne postanejo prenasièene ali nenaravne. Uživajte v živahnih in pristnih slikah za vedno èustvene prizore.

Vzpostavite povezavo s spletom z enim gumbom za YouTube™ – Pojdite neposredno v YouTube™ in uživajte ob vseh svojih priljubljenih videoposnetkih. V tem televizorju s podporo za internet, ki vkljuèuje gumb za YouTube™ na daljinskem upravljalniku za lažje brskanje, je dostop do storitve YouTube™ hitrejši kot kadar koli doslej.1 2

Visok dinamièni razpon za naravne slike – Z visokim dinamiènim razponom se ohranijo podrobnosti, izgubljene v najtemnejših in najsvetlejših obmoèjih, zato je slika veliko bolj dinamièna. Opazite lahko teksturo blešèeèe kovine, iz katere je krilo letala, in odsev sonène svetlobe na trupu.3

Full HD za veèjo jasnost in veè podrobnosti – Doživite èudovite podrobnosti, kontrast in teksturo, ki jo zagotavlja Full HD 1080p. Z loèljivostjo slike 1920 x 1080 slikovnih pik Full HD zagotavlja petkrat veè podrobnosti kot jo standardna loèljivost slike. Vse, kar gledate, je videti ostrejše in razloènejše, bolj naravno, pri èemer je šuma kar najmanj, uèinek pa je kar najveèji.

X-Reality™ PRO za ponovno odkrivanje podrobnosti – X-Reality™ PRO izboljša loèljivost vsake slikovne pike za izjemno jasnost. Analizira vse slièice in prizore uskladi z našo posebno zbirko slikovnih podatkov, da izboljša kakovost slike in zmanjša stopnjo šuma, zato je slika neverjetno pristna. Razlika je oèitna z vrhunsko pristno in podrobno sliko pri vseh vsebinah.

Ustvarjen za poslušanje: ClearAudio+ – Poskrbite, da bo zvok enako pristen kot slika. ClearAudio+ natanèno prilagodi zvok televizorja za pristno doživetje zvoka, ki vas obkroža. Pri vseh vsebinah boste glasbo, govor in prostorske uèinke slišali jasneje in natanèneje.

Ozek okvir iz aluminija – Zaradi ozkega okvirja je televizor videti eleganten in privlaèen, medtem ko vašo pozornost v najveèji možni meri pritegne razvedrilo na zaslonu.

Upravljanje kablov – Kabli so popolnoma skriti. Kable lahko elegantno zložite na hrbtni strani televizorja in jih speljete skozi stojalo. Tako bo vse urejeno.

Sprednji del brez kablov – Kable iz digitalnih sprejemnikov ali predvajalnikov Blu-ray skrijte znotraj edinstvenega stojala.

Motionflow™ XR zagotavlja tekoèo sliko – Uživajte v tekoèih in ostrih podrobnostih tudi pri hitrih prizorih s tehnologijo Motionflow™ XR. Ta inovativna tehnologija ustvarja in vstavlja dodatne slièice med izvirne. Primerja kljuène vidne dejavnike pri zaporednih slièicah, nato pa predvidi manjkajoèe dogajanje v zaporedjih. Nekateri modeli celo dodajo èrno slièico za nezamegljen, kinematografski pogled.

DSEE obnovi podrobnosti digitalne glasbe – Internetni videoposnetki nizke loèljivosti, TV-oddaje in druge moèno stisnjene zvoène datoteke vèasih niso najbolj kakovostne. Pri stiskanju digitalnih zvoènih vsebin se velika kolièina informacij izgubi. S tehnologijo Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) se izgubljene frekvenène komponente (še posebej visokofrekvenène) obnovijo na naravni zvok, ki da obèutek širšega zvoènega spektra.

Clear Phase za tekoèe in uravnotežene frekvence – BRAVIA™ uporablja zmogljiv raèunalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvoènika. To poène z “vzorèenjem” frekvence zvoènikov z veèjo natanènostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvoènika ter zagotavljajo èist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc.

Kinematografski zvok S-Force Front Surround – Uživajte v pristnem zvoku, ki vas potegne v osrèje dogajanja. S-Force Front Surround posnema, kako možgani povezujejo vire zvoka za primerno glasnost, èasovno zapoznitev zvoka in spekter zvoènih valov – samo s kanali levih in desnih zvoènikov. Z naravno reprodukcijo tridimenzionalnih zvoènih polj lahko uživate v bogatem zvoku vrhunske loèljivosti v širšem obmoèju poslušanja.

Prek vgrajenega vmesnika Wi-Fi brezžièno dostopajte do odliènega razvedrila – Enostavno povežite z domaèim omrežjem. Z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi® lahko v spletu išèete filme, spremljate videokanale, kot je YouTube™, in dostopate do storitev, kot je TV na zahtevo. Razvedrilo lahko iz brezžiènega domaènega omrežja in interneta pretakate brez nereda zaradi kablov.

Pametni telefon na velikem zaslonu – Z zrcaljenjem zaslona lahko vsebine in aplikacije v pametnem telefonu spremljate prek televizorja Sony. S sorodniki in prijatelji v spominih uživajte na velikem zaslonu.

Predvajanje razliènih formatov prek USB-ja – Uživajte v najljubših digitalnih vsebinah iz kateregakoli pomnilnika USB. S predvajanjem razliènih formatov prek USB-ja lahko s televizorjem predvajate glasbo, videoposnetke in zbirke fotografij. Podpora za številne kodeke omogoèa popolnoma vsestransko uporabo – enostavno prikljuèite in zaènite.

Televizor spremenite v digitalni snemalnik: Snemanje na trdi disk USB – Shranite najljubše TV-oddaje na zunanji trdi disk USB, da boste lahko v njih uživali kadarkoli. Digitalne oddaje lahko neposredno ali s èasovnikom snemate na katerikoli trdi disk USB z zmogljivostjo do 2 TB. Med gledanjem oddaje preprosto pritisnite REC za zaèetek snemanja, ki se bo po koncu programa samodejno prekinilo.

Brand

sony