Znižano!

SONY KDL-40WD650B

492,68

Visoka loèljivost dodatnega sijaja – Pri vseh vsebinah uživajte v osupljivo vrhunski sliki Full HD. Sonyjev edinstveni mehanizem X-Reality PRO analizira, oèisti in izboljša slike za èudovito podrobne prizore. X-Reality PRO izboljša celo pretoène vsebine nizke loèljivosti in zagotavlja znaèilno Sonyjevo pristno sliko.

ali
22,02 € x 24
42,56 € x 12
83,67 € x 6
Obrestno financiranje
22,02 € x 24 mesecev
42,56 € x 12 mesecev
83,67 € x 6 mesecev
165,90 € x 3 meseci
11,77 € x 48 mesecev
15,18 € x 36 meseci

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Ni na zalogi

Šifra: KDL40WD650BAEP Kategorija:

Opis

X-Reality PRO™: jasnejša in bolj prefinjena slika – Pri vseh vsebinah uživajte v neverjetno jasni, ostri in kakovostni sliki. Naše tehnologije za odpravljanje šumov pri vseh prizorih izostrijo sliko in odpravljajo šume, zato je slika neverjetno jasna in podrobna.

Full HD 1080p – Pri vsem razvedrilu uživajte v sliki Full HD 1080p. Od plošè Blu-ray Disc™ do TV-storitev in fotografij v pametnem telefonu – vse si lahko ogledate v popolnoma jasni sliki na velikem zaslonu tega televizorja BRAVIA. *32-palèni model nudi samo podporo za visoko loèljivost

Z Motionflow™ XR je slika vedno tekoèa – Uživajte v tekoèih in ostrih podrobnostih tudi pri hitrih prizorih s tehnologijo Motionflow™ XR. Ta inovativna tehnologija ustvarja in vstavlja dodatne slièice med izvirne. Primerja kljuène vidne dejavnike pri zaporednih slièicah, nato pa predvidi manjkajoèe dogajanje v zaporedjih. Nekateri modeli celo dodajo èrno slièico za nezamegljen, kinematografski pogled.

Tanka zasnova – Zaslon ima tanek okvir s poudarki in majhnimi robovi, zato se lahko osredotoèite na razvedrilo s sliko, ki sega skoraj od roba do roba.

Prek vgrajenega vmesnika Wi-Fi® brezžièno dostopajte do odliènega razvedrila – Enostavno povežite z domaèim omrežjem. Z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi® lahko v spletu išèete filme, spremljate videokanale, kot je YouTube™, in dostopate do storitev, kot je TV na zahtevo. Razvedrilo lahko iz brezžiènega domaènega omrežja in interneta pretakate brez nereda zaradi kablov.

YouTube2: Spletne videoposnetke predvajajte na velikem zaslonu – Zaženite aplikacijo YouTube ter si najnovejše glasbene in viralne videoposnetke oglejte na velikem zaslonu televizorja. Lahko se prijavite za dostop do seznamov predvajanja in si ogledate svoje naroènine.

Shranite trenutek z aplikacijo Photo Sharing Plus – Vsakdo lahko deli tiste posebne spomine na velikem zaslonu. Do deset ljudi v prostoru lahko brezžièno pošlje fotografije in kratke videoposnetke iz pametnega telefona3 v televizor BRAVIA in uživa v izbrani glasbi v ozadju. Televizor ustvari celo lastno namensko omrežje Wi-Fi, kar je idealno za goste.

Pametni telefon na velikem zaslonu – Z zrcaljenjem zaslona lahko vsebine in aplikacije v pametnem telefonu predvajate s Sonyjevim televizorjem4. Spomine si s sorodniki in prijatelji oglejte na velikem zaslonu.

Predvajanje razliènih formatov prek USB-ja – Uživajte v najljubših digitalnih vsebinah iz kateregakoli pomnilnika USB. S predvajanjem razliènih formatov prek USB-ja lahko s televizorjem predvajate glasbo, videoposnetke in zbirke fotografij. Podpora za številne kodeke omogoèa popolnoma vsestransko uporabo – enostavno prikljuèite in zaènite.

Clear Phase za tekoèe in uravnotežene frekvence – BRAVIA uporablja zmogljiv raèunalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvoènika. To poène z “vzorèenjem” frekvence zvoènikov z veèjo natanènostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvoènika ter zagotavljajo èist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc.

Upravljanje kablov – Kabli so popolnoma skriti. Kable lahko elegantno zložite na hrbtni strani televizorja in jih speljete skozi stojalo. Tako bo vse urejeno.

Televizor spremenite v digitalni snemalnik: Snemanje na trdi disk USB – Shranite najljubše TV-oddaje na zunanji trdi disk USB, da boste lahko v njih uživali kadarkoli. Digitalne oddaje lahko neposredno ali s èasovnikom snemate na katerikoli trdi disk USB z zmogljivostjo do 2 TB. Med gledanjem oddaje preprosto pritisnite REC za zaèetek snemanja, ki se bo po koncu programa samodejno prekinilo.

Brand

sony