Znižano!

SONY KDL-32WE615B

310,43

Uživajte ob odliènem razvedrilnem doživetju s slikami, ki so z našim višanjem loèljivosti X-Reality PRO™ izboljšane do loèljivosti, ki je skoraj Full HD, in nizkotonskim zvokom, ki je izboljšan z zmogljivim vgrajenim globokotoncem. Poleg tega boste z dostopom do storitve YouTube z enim gumbom takoj našli vso razvedrilo

ali
14,43 € x 24
54,83 € x 6
108,71 € x 3
Obrestno financiranje
14,43 € x 24 mesecev
27,89 € x 12 mesecev
54,83 € x 6 mesecev
108,71 € x 3 meseci

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Ni na zalogi

Šifra: KDL32WE615BAEP Kategorija:

Opis

Vzpostavite povezavo s spletom z enim gumbom za YouTube™ – Pojdite neposredno v YouTube™ in uživajte ob vseh svojih priljubljenih videoposnetkih. V tem televizorju s podporo za internet, ki vkljuèuje gumb za YouTube™ na daljinskem upravljalniku za lažje brskanje, je dostop do storitve YouTube™ hitrejši kot kadar koli doslej.2 3

Visok dinamièni razpon za naravne slike – Z visokim dinamiènim razponom se ohranijo podrobnosti, izgubljene v najtemnejših in najsvetlejših obmoèjih, zato je slika veliko bolj dinamièna. Opazite lahko teksturo blešèeèe kovine, iz katere je krilo letala, in odsev sonène svetlobe na trupu.4

X-Reality™ PRO za ponovno odkrivanje podrobnosti – X-Reality™ PRO izboljša loèljivost vsake slikovne pike za izjemno jasnost. Analizira vse slièice in prizore uskladi z našo posebno zbirko slikovnih podatkov, da izboljša kakovost slike in zmanjša stopnjo šuma, zato je slika neverjetno pristna. Razlika je oèitna z vrhunsko pristno in podrobno sliko pri vseh vsebinah.

Ustvarjen za poslušanje: ClearAudio+ – Poskrbite, da bo zvok enako pristen kot slika. ClearAudio+ natanèno prilagodi zvok televizorja za pristno doživetje zvoka, ki vas obkroža. Pri vseh vsebinah boste glasbo, govor in prostorske uèinke slišali jasneje in natanèneje.

X-Protection PRO: Zasnovano za najbolj zahtevne pogoje – X-Protection PRO varuje vaš televizor na štiri naèine. Prviè – ni prezraèevalnih rež, zato škodljivi prah ne vstopa v napravo. Drugiè – primarni kondenzator ohranja stabilno delovanje televizorja, tudi med nenadnimi pojavi elektriène prednapetosti. Tretjiè – premaz proti vlagi na tiskanem vezju prepreèuje kratke stike, ki jih povzroèa visoka vlažnost. In nazadnje – zašèita pred udarom strele varuje vaš televizor pred udari strele z moèjo do 9000 V.

Ozek okvir aluminijastega videza – Zaradi ozkega okvirja je televizor videti eleganten in privlaèen, medtem ko vašo pozornost v najveèji možni meri pritegne razvedrilo na zaslonu. S površino iz aluminija je televizor videti izvrstno, ko je vklopljen in ko je izklopljen.

Upravljanje kablov – Kabli so popolnoma skriti. Kable lahko elegantno zložite na hrbtni strani televizorja in jih speljete skozi stojalo. Tako bo vse urejeno.

Sprednji del brez kablov – Kable iz digitalnih sprejemnikov ali predvajalnikov Blu-ray skrijte znotraj edinstvenega stojala.

Motionflow™ XR zagotavlja tekoèo sliko – Uživajte v tekoèih in ostrih podrobnostih tudi pri hitrih prizorih s tehnologijo Motionflow™ XR. Ta inovativna tehnologija ustvarja in vstavlja dodatne slièice med izvirne. Primerja kljuène vidne dejavnike pri zaporednih slièicah, nato pa predvidi manjkajoèe dogajanje v zaporedjih. Nekateri modeli celo dodajo èrno slièico za nezamegljen, kinematografski pogled.

DSEE obnovi podrobnosti digitalne glasbe – Internetni videoposnetki nizke loèljivosti, TV-oddaje in druge moèno stisnjene zvoène datoteke vèasih niso najbolj kakovostne. Pri stiskanju digitalnih zvoènih vsebin se velika kolièina informacij izgubi. S tehnologijo Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) se izgubljene frekvenène komponente (še posebej visokofrekvenène) obnovijo na naravni zvok, ki da obèutek širšega zvoènega spektra.

Tehnologija Clear Phase za tekoèe, uravnotežene frekvence – BRAVIA™ uporablja zmogljiv raèunalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvoènika. To poène z “vzorèenjem” frekvence zvoènikov z veèjo natanènostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvoènika ter zagotavljajo èist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc.

Kinematografski zvok S-Force Front Surround – Uživajte v pristnem zvoku, ki vas potegne v osrèje dogajanja. S-Force Front Surround posnema, kako možgani povezujejo vire zvoka za primerno glasnost, èasovno zapoznitev zvoka in spekter zvoènih valov – samo s kanali levih in desnih zvoènikov. Z naravno reprodukcijo tridimenzionalnih zvoènih polj lahko uživate v bogatem zvoku vrhunske loèljivosti v širšem obmoèju poslušanja.

Prek vgrajenega vmesnika Wi-Fi brezžièno dostopajte do odliènega razvedrila – Enostavno povežite z domaèim omrežjem. Z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi® lahko v spletu išèete filme, spremljate videokanale, kot je YouTube™, in dostopate do storitev, kot je TV na zahtevo. Razvedrilo lahko iz brezžiènega domaènega omrežja in interneta pretakate brez nereda zaradi kablov.

Pametni telefon na velikem zaslonu – Z zrcaljenjem zaslona lahko vsebine in aplikacije v pametnem telefonu predvajate s Sonyjevim televizorjem. Spomine si s sorodniki in prijatelji oglejte na velikem zaslonu.

Predvajanje razliènih formatov prek USB-ja – Uživajte v najljubših digitalnih vsebinah iz kateregakoli pomnilnika USB. S predvajanjem razliènih formatov prek USB-ja lahko s televizorjem predvajate glasbo, videoposnetke in zbirke fotografij. Podpora za številne kodeke omogoèa popolnoma vsestransko uporabo – enostavno prikljuèite in zaènite.

Televizor spremenite v digitalni snemalnik: Snemanje na trdi disk USB – Shranite najljubše TV-oddaje na zunanji trdi disk USB, da boste lahko v njih uživali kadarkoli. Digitalne oddaje lahko neposredno ali s èasovnikom snemate na katerikoli trdi disk USB z zmogljivostjo do 2 TB. Med gledanjem oddaje preprosto pritisnite REC za zaèetek snemanja, ki se bo po koncu programa samodejno prekinilo.

Brand

sony