Znižano!

SONY KD-65XG8196B

840,13

V tem televizorju 4K HDR z višanjem loèljivosti 4K X-Reality™ PRO, živahnim zaslonom TRILUMINOS Display in zvokom ClearAudio+ bodo filmi in TV-oddaje videti zanimivejše in pristnejše.

ali
37,59 € x 24
72,66 € x 12
142,85 € x 6
Obrestno financiranje
37,59 € x 24 mesecev
72,66 € x 12 mesecev
142,85 € x 6 mesecev
283,25 € x 3 meseci
20,10 € x 48 mesecev
25,92 € x 36 meseci

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Ni na zalogi

Šifra: KD65XG8196BAEP Kategorija:

Opis

Znova odkrijte detajle slike s tehnologijo 4K X-Reality™ PRO – Tehnologija 4K X-Reality™ PRO poskrbi, da je vsaka loèljivost slike povišana tako, da je bližje kakovosti 4K, kar zagotavlja kristalno jasne slike. Ostrina slik je v realnem èasu izboljšana in izpopolnjena, zato je na voljo še veè podrobnosti v knjigah in arhitekturi knjižnice.

Zaslon TRILUMINOS™: Dodatne barve, dodaten sijaj – Oglejte si živahne barve iz resniènega življenja, ki vas obkrožajo vsepovsod. Televizorji z zaslonom TRILUMINOS predvajajo veèjo paleto, saj zvesto reproducirajo prav vsako senco in barvni odtenek na dežnikih.

Ustvarjen za poslušanje: ClearAudio+ – Zvok je prav tako življenjski kot slika. V naèinu ClearAudio+ vas zvok televizorja popelje v neverjeten, s èustvi prežet svet. V vsaki predvajani vsebini boste glasbo in govor slišali jasneje in natanèneje.

Uporabite glasovno iskanje in povejte, kaj želite gledati – Porabite manj èasa za brskanje in veè èasa za gledanje vsebin. Glasovno iskanje za Android TV™ omogoèa enake funkcije kot Googlovo iskanje, pri èemer lahko v razliènih storitvah išèete vsebino brez zamudnega vnašanja besedila. Dobite lahko tudi priporoèila; èe izgovorite na primer “romantiène komedije”, dobite seznam primernih možnosti.

Samo povejte – zabaven naèin za odkrivanje novih besed – Odkrijte vse možne oblike razvedrila tako hitro, kot lahko govorite. Z naprednim glasovnim upravljanjem si v tem pametnem televizorju Android TV lahko takoj ogledate filme in TV-oddaje iz aplikacij ali oddaj.

Skriti in pospravljeni kabli – Kable lahko lièno zložite znotraj stojala in jih spnete s priloženo sponko.

Z Motionflow™ XR je slika vedno tekoèa – Uživajte v tekoèih in ostrih podrobnostih tudi pri hitrih prizorih s tehnologijo Motionflow™ XR. Ta inovativna tehnologija ustvarja in vstavlja dodatne slièice med izvirne. Primerja kljuène vidne dejavnike pri zaporednih slièicah, nato pa predvidi manjkajoèe dogajanje v zaporedjih. Nekateri modeli celo dodajo èrno slièico za nezamegljen, kinematografski pogled.

Chromecast built-in: Dobro deluje z ostalimi napravami – BRAVIA™ vkljuèuje Chromecast built-in, zato lahko preprosto pretakate priljubljene vsebine razvedrila, kot so vsebine storitve YouTube™ ali Netflix, iz osebne naprave na vrhunski zaslon BRAVIA™. Vsebine lahko pretakate iz naprav s sistemom Android™ ali iOS™ oz. iz prenosnega raèunalnika.

Google Play™: Svet vsebin in aplikacij – S storitvijo Google Play™ odkrivajte filme, TV-oddaje, igre in druge vsebine. S televizorjem lahko na povsem nov naèin uporabljate vedno veè aplikacij.

Clear Phase za tekoèe in uravnotežene frekvence – BRAVIA™ uporablja zmogljiv raèunalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvoènika. To poène z »vzorèenjem« frekvence zvoènikov z veèjo natanènostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvoènika ter zagotavljajo èist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc.

Kinematografski zvok S-Force Front Surround – Uživajte v pristnem zvoku, ki vas potegne v osrèje dogajanja. S-Force Front Surround posnema, kako možgani povezujejo vire zvoka za primerno glasnost, èasovno zapoznitev zvoka in spekter zvoènih valov – samo s kanali levih in desnih zvoènikov. Z naravno reprodukcijo tridimenzionalnih zvoènih polj lahko uživate v bogatem zvoku vrhunske loèljivosti v širšem obmoèju poslušanja.

Televizor spremenite v digitalni snemalnik: Snemanje na trdi disk USB – Shranite najljubše TV-oddaje na zunanji trdi disk USB, da boste lahko v njih uživali kadarkoli. Digitalne oddaje lahko neposredno ali s èasovnikom snemate na katerikoli trdi disk USB z zmogljivostjo do 2 TB. Med gledanjem oddaje preprosto pritisnite REC za zaèetek snemanja, ki se bo po koncu programa samodejno prekinilo.

Brand

sony