Znižano!

SONY KD-55XH8096B

755,46

Živahne in raznobarvne slike z zvokom, ki vas obda. Oglejte si, kako resniène so razvedrilne vsebine s kombinacijo barv, kontrasta in jasnosti v 4K ob pristnem veèdimenzionalnem zvoku. Vse to v razkošni zasnovi.

ali
35,14 € x 24
67,92 € x 12
133,53 € x 6
Obrestno financiranje
35,14 € x 24 mesecev
67,92 € x 12 mesecev
133,53 € x 6 mesecev
264,77 € x 3 meseci
18,78 € x 48 mesecev
24,23 € x 36 meseci

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Ni na zalogi

Šifra: KD55XH8096BAEP Kategorija:

Opis

Reproducira širši in natanènejši barvni razpon – Tehnologija TRILUMINOS z razširitvijo barvnega spektra in ob podpori naših procesorjev X1 reproducira veè barv kot obièajni televizorji. Analizira in obdela podatke na vsaki sliki, da so barve videti še naravnejše in natanènejše, zato so slike bliže resniènosti kot kadar koli doslej.

Super loèljivost, ne glede na to, kaj gledate – Slike 4K, ki jih ekskluzivno omogoèa naš 4K HDR-procesor X1™, so velièastne, polne podrobnosti in tekstur iz resniènega sveta. Loèljivost slik, posnetih v 2K in celo v Full HD, se s tehnologijo 4K X-Reality™ PRO in ob uporabi edinstvene zbirke podatkov 4K zviša, tako da se približa loèljivosti 4K.

Manj zamegljenosti, celo v hitrih prizorih – Na nekaterih zaslonih so športni prizori in hitre akcije zamegljeni. Z našo tehnologijo Motionflow, ki med slikami in èrnino med prizori ustvari dodatne slike, je premikanje gladko ter razloèno, zato je manj zamegljenosti in “zapoznele slike”, gibanje pa je bolj tekoèe.

Object-based HDR remaster – Object-based HDR remaster analizira barvo posameznih predmetov na zaslonu in prilagodi kontrast, kar je v nasprotju z veèino televizorjev, kjer se prilagodi kontrast le ob eni krivulji èrno-belega kontrasta. Zaradi posamiène obdelave predmetov zagotavlja ta televizor veèjo globino, teksturo in pristnejše slike.

Poslušajte zvok visoke kakovosti – Z našim x-krat uravnoteženim zvoènikom nove edinstvene oblike, ki dopolnjuje kakovost zvoka in tankost televizorja, je zvok filmov in glasbe èist.Ta funkcija je na voljo v televizorjih, ki so veèji od 55 “.

Èudovita oblika – Ta televizor z ozkim okvirjem se ponaša z razkošnim in prefinjenim videzom. Osredotoèeni ste na sliko in televizorja niti ne opazite.

Povejte, kaj želite gledati – Z moèjo svojega glasu lahko priljubljeno vsebino najdete hitreje kot kadar koli doslej. S funkcijo glasovnega iskanja vam ni veè treba zapleteno iskati ali utrudljivo tipkati – dovolj je, èe vprašate.

Samo povejte – zabaven naèin za odkrivanje novih besed – Vse oblike razvedrila, ki si jih lahko zamislite, najdete tako hitro, kot jih izgovorite. Ta pametni televizor Android se ponaša z naprednim glasovnim upravljanjem, ki omogoèa takojšen dostop do filmov in TV-oddaj v aplikacijah ali oddajah.

Veè kot 5000 aplikacij, veè kot v katerem koli drugem pametnem televizorju – Sonyjev pametni Android TV ponuja neprekosljivo število aplikacij. Izberite tiste, s katerimi bo vaše življenje polnejše in zabavnejše.

Niè veè èakanja – Aplikacije se hitro zaženejo in med njimi preklapljate brez èakanja – Netflix se zažene 3-krat hitreje kot prej.

Nadzirajte televizor in pametne naprave z glasom – Svoj televizor s funkcijo Google Assistant lahko prosite, da vzpostavi povezavo in komunicira z vašimi pametnimi napravami, med katerimi so tudi varnostne kamere ter gospodinjski aparati. To naredite brez velikega napora, izkušnja pa je odlièna.

Povežite s storitvijo Alexa – Prikljuèite naprave, ki podpirajo storitev Alexa, in izkoristite prednosti popolnega prostoroènega upravljanja Sonyjevega televizorja. S storitvijo Alexa lahko televizor vklopite, spreminjate kanale, nadzorujete glasnost in veliko drugega.

Deluje z apliakcijo Google Home – Povežite Google Home in izkoristite popolno prostoroèno upravljanje Sonyjevega televizorja. Z napravo Google Home poišèete in predvajate priljubljene videoposnetke v Sonyjevem televizorju, ne da bi mignili s prstom.

Deluje z Apple AirPlay/Apple HomeKit – Z Apple AirPlay pretakate video in zvok v televizor neposredno iz naprave iPhone, iPad ali Mac. Glejte filme in oddaje iz aplikacije Apple TV, priljubljenih aplikacij ali celo brskalnika Safari. Delite svoje fotografije z vsemi v prostoru.

S storitvijo Chromecast lahko vsebine pošljete na veèji in boljši zaslon – S tehnologijo Chromecast lahko najljubše videoposnetke, igre in aplikacije iz mobilne naprave prenašate v televizor s tehnologijo Chromecast built v polni kakovosti. Dotaknite se gumba za prenašanje na zaslonu naprave s sistemom Android ali iOS in si vsebine oglejte na velikem zaslonu. Prenesite vsebine in nadaljujte z brskanjem s telefonom ali tabliènim raèunalnikom.

Enostaven nadzor s pametnim daljinskim upravljalnikom – Na televizor prek HDMI prikljuèite zunanje digitalne sprejemnike in druge naprave, ki jih upravljate z enim pametnim upravljalnikom. Zasnova je tanjša in bolj zaobljena, ima vgrajen mikrofon za glasovno upravljanje in boljšo postavitev gumbov.13

Google Play™: svet vsebin in aplikacij – S storitvijo Google Play™ odkrivajte filme, TV-oddaje, igre in druge vsebine. S televizorjem lahko na povsem nov naèin uporabljate vedno veè aplikacij.

Clear Phase za tekoèe in uravnotežene frekvence – BRAVIA™ uporablja zmogljiv raèunalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvoènika. To poène z »vzorèenjem« frekvence zvoènikov z veèjo natanènostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvoènika ter zagotavljajo èist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc.

Povezljivost Bluetooth – Povežite svoj televizor z napravami, združljivimi s tehnologijo BLUETOOTH®, in uživajte v razvedrilnih vsebinah brez žiène povezave. Seznanite svoje slušalke Bluetooth s televizorjem BRAVIA ter uživajte v TV-oddajah in glasbenih vsebinah s svojega najljubšega mesta – brez motenj ali prekinitev.

Uživajte kot v kinu – Doživite vznemirljivost kinematografa kar doma. S tehnologijo Dolby Vision™ prizori oživijo pred vašimi oèmi in so videti realistièno, Dolby Atmos™ pa zapolni prostor s pristnim prostorskim zvokom.

Ohranja strast ustvarjalcev – Ta televizor za obvladovanje barvnih razlièic že v proizvodnem procesu podpira uporabo visoko zmogljive programske opreme s samodejnim umerjanjem CalMAN® ponudnika Portrait Display. To zagotavlja izjemno umerjanje in natanène nastavitve, kar z obièajnimi nastavitvami slike ni mogoèe. Ponaša se z vrhunsko reprodukcijo barv, zvesto izvirnemu TV-signalu, in se celo prilagodi finim spremembam barv, do katerih lahko sèasoma pride. Ta televizor podpira CalMAN®, tako da lahko kupci izkoristijo vse prednosti te programske opreme, ki so jo vizualni ustvarjalci uporabili v postprodukciji in delovnih postopkih za nadzor kakovosti, kar še dokazuje našo predanost skrbi za profesionalno natanènost z umerjanjem barv v domaèem okolju.

Brand

sony