Znižano!

SONY KD-49XF7005B

506,25

Privošèite si razburljivo razvedrilo s Sonyjevim televizorjem 4K HDR s tehnologijo Hybrid Log-Gamma. Izkusite èarobno doživetje ob gledanju s funkcijo ClearAudio+.

ali
22,64 € x 24
43,77 € x 12
86,05 € x 6
Obrestno financiranje
22,64 € x 24 mesecev
43,77 € x 12 mesecev
86,05 € x 6 mesecev
170,62 € x 3 meseci
12,11 € x 48 mesecev
15,61 € x 36 meseci

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Ni na zalogi

Šifra: KD49XF7005BAEP Kategorija:

Opis

4K X-Reality™ PRO za ponovno odkrivanje podrobnosti – S tehnologijo 4K X-Reality PRO je loèljivost slik povišana tako, da je bližje kakovosti 4K, kar zagotavlja kristalno jasne slike2. Ostrina slike je v realnem èasu izboljšana in izpopolnjena, zato je na voljo še veè podrobnosti v knjigah in arhitekturi knjižnice.

Odkrijte vrhunsko zabavo z loèljivostjo 4K HDR – S tem televizorjem lahko vznemirljivost filmov in iger izkusite v loèljivosti 4K HDR. Omogoèa obdelavo razliènih oblik HDR, med drugim HDR10 in Hybrid Log-Gamma.

Uživajte v igranju iger HDR s konzolo PlayStation® – Sonyjevi televizorji 4K HDR so popolni partnerji za konzole PlayStation®4 in PlayStation®4 Pro. Prepustite se odzivnemu in zabavnemu igralnemu doživetju z živahnimi teksturami in intenzivnimi živahnimi barvami. Vaše priljubljene igre bodo oživele z izjemno kakovostjo slike.

Takojšen dostop do storitve YouTube™ z enim klikom – Pojdite neposredno v YouTube in uživajte ob vseh svojih priljubljenih videoposnetkih. Televizor s podporo za internet, ki vkljuèuje YouTube in gumb za YouTube na daljinskem upravljalniku za lažje brskanje, ponuja izjemno hiter dostop do ogleda videoposnetkov.

Ozek okvir aluminijastega videza – Zaslon obdaja tanek, ozek okvir, ki kar najbolj poveèa vidno polje. Okvir s površino, podobno aluminijasti, naredi ta televizor eleganten in prefinjen.

Upravljanje kablov – Kable skrijte v stojalo in jih pritrdite s priloženim držalom za kable.

Sprednji del brez kablov – Kable iz digitalnih sprejemnikov ali predvajalnikov Blu-ray skrijte znotraj edinstvenega stojala.

Z Motionflow™ XR je slika vedno tekoèa – Uživajte v tekoèih in ostrih podrobnostih tudi pri hitrih prizorih s tehnologijo Motionflow™ XR. Ta inovativna tehnologija ustvarja in vstavlja dodatne slièice med izvirne. Primerja kljuène vidne dejavnike pri zaporednih slièicah, nato pa predvidi manjkajoèe dogajanje v zaporedjih. Nekateri modeli celo dodajo èrno slièico za nezamegljen, kinematografski pogled.

Ustvarjen za poslušanje: ClearAudio+ – Poskrbite, da bo zvok enako pristen kot slika. ClearAudio+ natanèno prilagodi zvok televizorja za pristno doživetje zvoka, ki vas obkroža. Pri vseh vsebinah boste glasbo, govor in prostorske uèinke slišali jasneje in natanèneje.

DSEE obnovi podrobnosti digitalne glasbe – Internetni videoposnetki nizke loèljivosti, TV-oddaje in druge moèno stisnjene zvoène datoteke vèasih ne zvenijo najbolje. Pri stiskanju digitalnih zvoènih vsebin se velika kolièina informacij izgubi. S tehnologijo Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) se izgubljene frekvenène komponente (še posebej visokofrekvenène) obnovijo na naravni zvok, ki da obèutek širšega zvoènega spektra.

Clear Phase za tekoèe in uravnotežene frekvence – BRAVIA™ uporablja zmogljiv raèunalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvoènika. To poène z »vzorèenjem« frekvence zvoènikov z veèjo natanènostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvoènika ter zagotavljajo èist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc.

Kinematografski zvok S-Force Front Surround – Uživajte v pristnem zvoku, ki vas potegne v osrèje dogajanja. S-Force Front Surround posnema, kako možgani povezujejo vire zvoka za primerno glasnost, èasovno zapoznitev zvoka in spekter zvoènih valov – samo s kanali levih in desnih zvoènikov. Z naravno reprodukcijo tridimenzionalnih zvoènih polj lahko uživate v bogatem zvoku vrhunske loèljivosti v širšem obmoèju poslušanja.

Prek vgrajenega vmesnika Wi-Fi brezžièno dostopajte do odliènega razvedrila – Enostavno povežite z domaèim omrežjem. Z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi® lahko v spletu išèete filme, spremljate videokanale, kot je YouTube™, in dostopate do storitev, kot je TV na zahtevo. Razvedrilo lahko iz brezžiènega domaènega omrežja in interneta pretakate brez nereda zaradi kablov.

Pametnejša izkušnja uporabe pametnega telefona – Vse priljubljene vsebine prenesite v pametni telefon ali na gonilnik USB ter uživate v izjemno lepem podrobnem prikazu teh vsebin na velikem televizijskem zaslonu. S pametno funkcijo “Vstavi in poženi” lahko v veè napravah zlahka daste v skupno rabo videoposnetke, fotografije in glasbo.

Iz pametnega telefona v televizor: izboljšano brskanje po spletu s povezovanjem prek vrat USB – Povezovanje prek vrat USB vam omogoèa, da za dostop do spletnih vsebin in njihovo raziskovanje v televizorju izkoristite mobilno omrežje v pametnem telefonu.

Privošèite si najboljšo sliko 4K UHD – Naši televizorji 4K UHD predvajajo osupljivo sliko in so združljivi z zahtevami Digital Europe UHD.

Televizor spremenite v digitalni snemalnik: Snemanje na trdi disk USB – Shranite najljubše TV-oddaje na zunanji trdi disk USB, da boste lahko v njih uživali kadarkoli. Digitalne oddaje lahko neposredno ali s èasovnikom snemate na katerikoli trdi disk USB z zmogljivostjo do 2 TB. Med gledanjem oddaje preprosto pritisnite REC za zaèetek snemanja, ki se bo po koncu programa samodejno prekinilo.

Diagonala 49” (123 cm)
Dimenzije brez stojala: Pribl. 110,1 x 64,5 x 5,8 cm / 12 kg
Dimenzije s stojalom: Pribl. 110,1 x 70,5 x 27,9 cm /12,6kg

Brand

sony