Znižano!

SONY KD-49X7055B

569,85

Ta pametni televizor 4K1 ponuja vse najpomembnejše aplikacije za razvedrilne vsebine s kombinacijo prikaza živahnih in izrazito èistih pristnih barv, s èistim zvokom ter z lepo zasnovo.

ali
25,46 € x 24
49,22 € x 12
96,77 € x 6
Obrestno financiranje
25,46 € x 24 mesecev
49,22 € x 12 mesecev
96,77 € x 6 mesecev
191,87 € x 3 meseci
13,61 € x 48 mesecev
17,56 € x 36 meseci

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Ni na zalogi

Šifra: KD49X7055BAEP Kategorija:

Opis

TRILUMINOS
Življenjski prizori, razkriti z dodatnimi barvami – Oglejte si živahne barve iz resniènega življenja, ki vas obkrožajo vsepovsod. Televizorji z zaslonom TRILUMINOS predvajajo veèjo paleto barv, saj zvesto reproducirajo prav vsako senco in barvni odtenek na balonih.

4K X-Reality™ PRO
Ponovno odkrijte vse podrobnosti v 4K – S tehnologijo 4K X-Reality™ PRO se loèljivost slik približa resnièni kakovosti 4K, zato so slike izjemno jasne. Ostrina slik je v realnem èasu izboljšana in izpopolnjena ter razkriva še veè podrobnosti v knjigah in arhitekturi knjižnice.

Natanèna nastavitev ob vsakem trenutku – Zvok je prav tako življenjski kot slika. V naèinu ClearAudio+ vas zvok televizorja samodejno popelje v neverjeten, s èustvi prežet svet. V vsaki predvajani vsebini boste glasbo in govor slišali jasneje in natanèneje.

Èudovita oblika – Ta televizor z ozkim okvirjem se ponaša z razkošnim in prefinjenim videzom. Osredotoèeni ste na sliko in televizorja niti ne opazite.

Minimalistièno stojalo, zasnovano za harmonijo – Minimalistièno tanko kovinsko stojalo se lepo zlije s sodobno opremo prostorov.

Takojšen dostop do storitve YouTube™ z enim klikom – Neposredno odprite YouTube in si oglejte vse priljubljene videoposnetke. V tem Sonyjevem LED-televizorju, ki vkljuèuje gumb za YouTube na daljinskem upravljalniku za lažje brskanje, si lahko videoposnetke ogledate izjemno hitro.

Pametnejša izkušnja uporabe pametnega telefona – Vse priljubljene vsebine prenesite v pametni telefon ali na gonilnik USB ter uživate v izjemno lepem podrobnem prikazu teh vsebin na velikem televizijskem zaslonu. S pametno funkcijo “Vstavi in poženi” lahko v veè napravah enostavno daste v skupno rabo videoposnetke, fotografije in glasbo.

DSEE obnovi podrobnosti digitalne glasbe – Internetni videoposnetki nizke loèljivosti, TV-oddaje in druge moèno stisnjene zvoène datoteke vèasih niso ravno najprijetnejše za ogled. Pri stiskanju digitalnih zvoènih vsebin se velika kolièina informacij izgubi. S tehnologijo Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) se izgubljene frekvenène komponente (še posebej visokofrekvenène) obnovijo na naravni zvok, ki da obèutek širšega zvoènega spektra.

Clear Phase za tekoèe in uravnotežene frekvence – BRAVIA™ uporablja zmogljiv raèunalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvoènika. To poène z »vzorèenjem« frekvence zvoènikov z veèjo natanènostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvoènika ter zagotavljajo èist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc.

Brand

sony