Znižano!

SONY KD-43X81K

806,48

Slika storitve Google TV 4K z veè kot milijardo barv, odliènim kontrastom in enostavnim glasovnim upravljanjem je videti neverjetno resnièna.

ali
37,51 € x 24
72,51 € x 12
142,55 € x 6
Obrestno financiranje
37,51 € x 24 mesecev
72,51 € x 12 mesecev
142,55 € x 6 mesecev
282,66 € x 3 meseci
20,05 € x 48 mesecev
25,86 € x 36 meseci

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Ni na zalogi

Šifra: KD43X81KAEP Kategorija:

Opis

4K HDR-procesor X1™ – Naš zmogljiv procesor uporablja napredne algoritme, s katerimi odpravi motnje in poudari podrobnosti. Signal 4K je še èistejši, zato so vse vsebine, ki jih gledate, še bližje kakovosti 4K ter polne pristnih barv in kontrasta.

TRILUMINOS PRO™ – Naši televizorji s široko barvno lestvico in edinstvenim algoritmom TRILUMINOS PRO™ lahko zaznajo barvo iz nasièenosti, odtenka in svetlosti za reprodukcijo naravnih odtenkov vseh podrobnosti. Doživite pristne barve, podobne tistim, ki jih vidimo v resniènem svetu.

4K X-Reality™ PRO – Slike 4K, ki jih ekskluzivno omogoèa naš 4K HDR-procesor X1™, so polne podrobnosti in tekstur. Loèljivost vsebine, posnete pri loèljivosti, 2K in celo HD se s tehnologijo 4K X-Reality™ PRO in edinstveno zbirko podatkov 4K poviša tako, da se približa loèljivosti 4K.

Motionflow™ XR – Uživajte v tekoèih in ostrih podrobnostih tudi pri hitrih prizorih s tehnologijo Motionflow™ XR. Ta inovativna tehnologija ustvarja in vstavlja dodatne slièice med izvirne. Primerja kljuène vidne dejavnike pri zaporednih slièicah, nato pa predvidi manjkajoèe dogajanje v zaporedjih. Nekateri modeli celo dodajo èrno slièico za nezamegljen, kinematografski pogled.

Samodejni naèin nizke latence – Z naèinom Auto Low Latency Mode v standardu HDMI 2.1 TV BRAVIA zazna priklopljeno konzolo in samodejno preklopi na naèin nizke zakasnitve. Uživali boste v odzivnem naèinu igranja brez motenj – nepogrešljivo za hitre in intenzivne igre.

Samodejna barvna preslikava HDR – S samodejno barvno preslikavo HDR bodo nastavitve HDR nemudoma optimizirane med prvo nastavitvijo konzole PS5™. Vaša konzola PS5™ samodejno prepoznava individualne TV-modele BRAVIA in izbere najboljšo nastavitev HDR za vaš TV. Zato boste tudi v prizorih z visokim kontrastom videli kljuène podrobnosti in barve v najsvetlejših in najtemnejših delim zaslona.

Samodejni slikovni naèini za žanr – Televizor BRAVIA samodejno preklopi v igralni naèin. Tako minimalizira zakasnitev in izboljša odzivnost. Med gledanjem filmov s konzolo PlayStation5® preklopi nazaj v standardni naèin. V tem naèinu poudari obdelavo slike za bolj izrazne prizore.

X-Balanced Speaker – Z našim zvoènikom X-Balanced Speaker nove edinstvene oblike, ki dopolnjuje kakovost zvoka in tankost televizorja, je zvok filmov ter glasbe èist.

Povezljivost Bluetooth – Povežite svoj televizor z napravami, združljivimi s tehnologijo Bluetooth®, in uživajte v razvedrilnih vsebinah brez žiène povezave. Povežite svoje slušalke Bluetooth s televizorjem BRAVIA ter uživajte v TV-oddajah in glasbenih vsebinah s svojega najljubšega mesta – brez motenj ali prekinitev.

Ambient Optimization – Udobno se namestite in uživajte v vznemirljivi izkušnji gledanja. Naša edinstvena tehnologija optimizacije okolja s svetlobnim senzorjem samodejno prilagodi sliko in zvok vašemu okolju.

Svetlobni senzor – Na zaslonih obièajnih televizorjev svetlost ostaja nespremenjena ne glede na svetlobo v prostoru, zato so slike pretemen ali presvetle. Svetlobni senzor v tem televizorju optimizira svetlost slike glede na pogoje v prostoru tako, da poveèa svetlost v svetlih in jo zmanjša v temnih prostorih in ponudi odlièen prikaz.

Optimizacija zvoka za vaš prostor – Doživetje zvoka se lahko spreminja glede na prostor. Zavese na primer absorbirajo zvok, predmeti pred televizorjem pa lahko ovirajo pot zvoka in poslabšajo kakovost zvoka. Ta televizor zazna predmete in reproducira izboljšan zvok, optimiziran glede na vaš prostor.

Deluje s kamero BRAVIA CAM – Povežite svoj televizor BRAVIA s kamero BRAVIA CAM, ki je naprodaj loèeno, in uživajte v še bolj vznemirljivi izkušnji gledanja. Kamera BRAVIA CAM zazna vaš položaj v sobi in vašo oddaljenost od televizorja, na podlagi tega pa nato optimalno prilagodi nastavitve zvoka in slike. S kamero BRAVIA CAM lahko uživate tudi v številnih novih televizijskih izkušnjah, vkljuèno z nadzorom s kretnjami, videoklepetom in veliko drugimi.

Google TV – V svojih storitvah pretakanja lahko brskate po veè kot 700.000 filmih in televizijskih nanizankah, ki jih najdete na enem mestu, razvršèenih po temah ter žanrih glede na to, kaj vas zanima.

Glasovno iskanje – S svojim glasom lahko svoje najljubše vsebine poišèete hitreje kot kdaj koli prej. Z glasovnim iskanjem smo odpravili komplicirano krmarjenje ali utrujajoèe tipkanje. Dovolj je, da vprašate.

Deluje z Apple AirPlay/Apple HomeKit – Z Apple AirPlay pretakate video in zvok v televizor neposredno iz naprave iPhone, iPad ali Mac. Glejte filme in oddaje iz aplikacije Apple TV, priljubljenih aplikacij ali celo brskalnika Safari. Delite svoje fotografije z vsemi v prostoru.

Chromecast built-in – V trenutku lahko s telefona, tabliènega raèunalnika ali prenosnika preklopite na TV. S funkcijo Chromecast built-in lahko vse svoje priljubljene filme, serije, aplikacije in igre pretakate neposredno v svoj TV.

Preprost za brisanje – Naš daljinski upravljalnik je zasnovan z gladko površino z nižjimi tipkami in posebno poliuretansko prevleko, ki omogoèa preprosto brisanje in èišèenje. Vse tipke so prevleèene s posebnim protibakterijskim materialom.

Pameten daljinski upravljalnik – Vse povezane naprave lahko upravljate s pametnim daljinski upravljalnikom. Dostop z enim gumbom do storitev videa na zahtevo v nekaj sekundah zapolni vaš prostor z oddajami in filmi.

Dvosmerno veèpozicijsko stojalo – Z vsestranskim dvosmernim stojalom lahko izbirate med standardno nastavitvijo, ko je slika v središèu vašega pogleda, in ozko nastavitvijo za manjše police.

Površina od roba do roba – Ker je okvir izjemno ozek, se vaše oèi naravno osredotoèijo na sliko, ne na okolico.

Oprema dnevne sobe – Z našim konceptom opreme dnevne sobe postane vaš televizor nepogrešljiv del dnevnega prostora, saj na zaslonu ponuja prikaz umetniških del, osebnih fotografij, razliènih tem ohranjevalnika zaslona ter funkcij ure.

Dolby Vision® in Dolby Atmos® – Predajte se kinematografskim užitkom v udobju svojega doma. S tehnologijo Dolby Vision® prizori oživijo pred vašimi oèmi in so videti realistièni, Dolby Atmos® pa zapolni prostor s pristnim prostorskim zvokom.

Brand

sony